Véletlen cikk


 


Magita*** Hotel és Étterem

 

 
Alapadatok
 

 
 
Cím: Erdőbénye 3932 Erdőbénye, Mátyás király u. 49.
 
Telefon: +3647536400 +36703130942
 
Nyitvatartás:

 Egész évben nyitva

 
Weboldal: http://www.hotel-magita.hu/
 
Email: info@hotel-magita.hu
 
  
Részletes leírás
 
 

A Magita Hotel***, Tokaj-Hegyalja szívében megbúvó egyik legrégebbi település, Erdőbénye „kádárfalu” főterén áll, ahová szeretettel várja vendégeit.


Az évezredes múlt, a szelíd táj, a kristálytiszta levegő sajátos hangulatot ad a kicsiny falunak, hol minden vendég felfrissülhet és mentesül a stresszes mindennapoktól.
Ha el akarja felejteni a napi rohanást, ki akar kapcsolódni, és csak hagyni, hogy kényeztessék, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy minden zuga Önért legyen, az Ön kényelmét, és tökéletes pihenését biztosítsa.
A minden igényt kielégítő, modern épületben 55 vendég elhelyezéséhez teremtettünk ideális feltételeket.

Kényelmes, otthonos, részben légkondicionált szobáink mindegyikéhez tartozik zuhanykabinos fürdőszoba, és valamennyiben van televízió, telefon, internet-csatlakozás és minibár.
A hotelhez tartozik egy apartmanház is, ahol egy kisebb felszerelt konyha, egy három- és egy kétágyas szoba, 2 fürdőszoba és egy fedett terasz található.

Az aktív pihenéshez nyitott, pezsgőfunkciós úszómedence, infra- és finn szauna, jacuzzi, szolárium, masszázs, bowlingpálya, asztali tenisz és szabadtéri sakk áll a sportbarátok rendelkezésére.
A túrázni vágyók gyalog- és kerékpártúra keretében barangolhatják be a környező Zempléni tájat.

 

 

50 férőhelyes éttermünk - a tradicionális magyar konyha remekei mellett - tájjellegű, erdőbényei ételeket, a tokaji borhoz kapcsolódó ételkülönlegességeket és az évszaknak megfelelő ínyencségeket kínál vendégeinknek. A vadhúsokból készült ételek mellett kuriózumot jelentenek aközeli természetvédelmi területen nevelt kecske- és bárány sajtjából komponált finomságok is, melyet a szezonban meg is kóstolhatnak a vendégek az erdőbényei biotanyán. A hotel étterméhez tartozó 50 fős fűthető grillteraszon a reggelit is el tudják a vendégek fogyasztani.

 

Szállodánk ideális helyszíne a szakmai konferenciáknak, csapatépítő tréningeknek, árubemutatóknak is. A klimatizált konferenciaterem 40-60 fő befogadására alkalmas. Flipchart tábla, projektor, TV és vetítővászon tartozik a felszereltséghez. A terem természetes fényt kap. Frissítő bekészítéseket is tudunk biztosítani a megfáradt résztvevőknek.

Vendégeink részére egyéb programlehetőségeket is kínálunk településen belül, mely helyszíneket kisebb-nagyobb sétával meg is tudnak közelíteni a résztvevők. Mivel kádárfalu, így lehetőség van műhelylátogatásra, melynek során betekintést nyerhetünk a hordókészítés folyamataiba. Továbbá finom nedűket kóstolhatnak az Illés pincészetben, a Béres Szőlőbirtok és Pincészetben, a Karádi-Berger Borászatban, az Olze pincészetben és még sorolhatnánk tovább hosszasan a listát. Természetesen szívesen segítséget nyújtunk egyéb szabadidős programok megszervezésében is.

Bármilyen további információ esetén szívesen állunk rendelkezésre elérhetőségeinken!

Magita Hotel***
3932 Erdőbénye, Mátyás király u. 49.
Tel: +36 47 536 400 vagy +36 70 313 0942
Fax: +36 47 536 401

E-mail: info@hotel-magita.hu
Web: www.hotel-magita.hu