Véletlen cikk


 


Cuveé Rendezvényház

 

 
Alapadatok
 

 
Cím: Sárospatak 3950 Sárospatak Kossuth L. út 25.
 
Telefon: +36704426146
 
Nyitvatartás:

 

 
Weboldal: http://www.cuveehaz.hu/
 
Facebook: https://www.facebook.com/cuveehaz
 
Email: info@cuveehaz.hu
 
  
Részletes leírás
 
 

Cuvée annyit tesz házasítás. Amikor több jó dolgot összekeverünk, és abból valami még jobb lesz. Mi vettünk egy szép épületet, belekevertünk egy kis kultúrát és némi történelmet, hozzáadtunk Tokaji borokat, most pedig hagyjuk érlelődni!

A sárospataki Cuvée Rendezvényház egy XVIII-ik századi épület átalakításával, felújításával jött létre. A keresztboltozatos előterek, az eredeti fa ajtók és a boros pince megőrzésével igyekeztünk a ház polgári, rusztikus hangulatát megőrizni, ugyanakkor ezzel harmonizáló modernitást belevinni, az új funkció igényeihez alkalmazkodva. Mindazoknak, akik nem a hagyományosat és a mindennapit keresik…A Cuvée rendezvényház 2015 áprilisában került átadásra Sárospatakon. Az 1700-as évek végén épült házon komplett felújítást végeztek, aminek eredményeként megszületett egy, a rusztikus, falusias stílusát megőrző, elegáns, letisztult design-nal és modern technikával rendelkező rendezvényház. Az épület alkalmas konferenciák, találkozók, esküvők, kisebb koncertek megrendezésére.

Ennek megfelelően a ház befogadó képessége, 245 nm-en, kb. 100-150 fő. A kényelem érdekében 120 széket, 6 db könyöklőt és 10 db rendezvényasztalt tudunk biztosítani, a rendezvények lebonyolítását tovább segíti a beépített hangosítás, a hat féle módon variálható világításrendszer és a vetítővászon. A ház központi része, a nagy terem, szükség esetén egy tolófallal két kisebb teremre bontható, ez alkalmazható több esemény egyidejű lebonyolításakor, illetve ha a társaság nem igényli a nagyobb teret. A ház különlegessége az épülethez tartozó borospince.

A külső „felszereltséget” illetően említésre méltó a házhoz tartozó tágas udvar, aminek a végén található a festői szépségű Bodrog part. A felsorolt paraméterek, és lehetőségek biztosítanak afelől, hogy bármilyen nemű esemény kerül megrendezésre a Cuvée Rendezvényházban, az töretlen sikert fog aratni.