TARCAL AKUSZTIK - PÉLY BARNA SZERZŐI EST - program Tarcalon

Ez egy archív program. Az aktuális információk elavultak lehetnek.
Tarcal program: TARCAL AKUSZTIK - PÉLY BARNA SZERZŐI EST
Tarcal program: TARCAL AKUSZTIK - PÉLY BARNA SZERZŐI EST
Időpont: 2016. 08. 13. - 2016. 08. 13.

 

Harmadik alkalommal is kiváló tarcali borokkal és helyi kézműves sajtokkal kísérve hallgathatjuk élőben a minőségi zenét, most Pély Barna előadásával a Katica Vendégház udvarán.

 

Pély Barna már több mint egy évtizede a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Énekes-zeneszerzőként a nyitottság, és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.

Saját szólókarrierje építése mellett jelenleg is a B The First („You told me that you loved me”, „Aztán miért”), és a United („Végső Vallomás”, „Hófehér Jaguár”, „Keserű méz”...) énekes-gitáros frontembere és dalszerzője.
2003-2006-ig zsűriként, 2010-ben szakmai tanácsadóként résztvevője volt a Tv2 Megasztár című énekes tehetségkutató műsorának.
2007-től a Kodolányi János Főiskola Művészeti Tanszékének Jazz-ének Szakvezetője.
2016-ban a Dal 2016 (Eurovíziós dalverseny) legjobb 18 dala közé jutott a B the First - You told me that you loved me című dalával.
Ezen az akusztikus koncerten egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett bluest gitár van nála, ami bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüljön a szívünk, vagy éppen a bensőséges hangzással könnyt csaljon a szemünkbe.
Énekstílusa, dalai, és „szlogenjei” méltán teszik generációja egyik kikerülhetetlen zenészévé, és amit biztos nem mondhatunk el róla:
hogy ”Ez nem jött át!”.

 

 

Jegyár:

Elővételben: 1400 Ft, elektronikusan  a www.tixa.hu/tarcal oldalán.

Jegyértékesítési pont elővételben Tarcalon: 6 Puttonyos Borfalu - Információnál.

A jegyár a helyszínen aznap: 1500 Ft

A pénztárnyitás a kapunyitással egy időben lesz: 19:00-kor.