2017. 06. 08.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Új színfolt a Szerelmi Pincesoron

Szerelmi Pince néven újult meg a központi helyen lévő borház a Szerelmi Pincesoron. Tokajban az Illés Pince és más termelő borait kóstolhatják a vendégek.

A borház a város pincesorán található, bodrogkisfaludi, bodrogkeresztúri és erdőbényei dűlők terméséből készült borokat kínálnak. A hely marketing vezetője Illés János borász lapunknak azt mondta, hogy néhány hegyaljai pincészet borait kóstolhatják majd meg a vendégek.

A Szerelmi Pince a nagyobb társaságoknak is alkalmas lehet, ugyanis több teremben összesen 100 főig tud vendégeket fogadni. Az év minden napján hétköznap nap délelőtt fél tíz és este nyolc között, péntek valamint szombat este pedig kilencig tart nyitva és akár angol és francia nyelven is tudnak kóstolókat tartani. A nyitva tartás azonban rugalmas, előzetes bejelentkezés esetén, vagy ha a forgalom megkívánja, természetesen nem küldik haza a borozó vendégeket.

Vállalják céges rendezvények, születésnapok és legénybúcsúk megrendezését és családi összejövetelek is megtarthatók a Szerelmi Pincében.

(x)

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Holnap kezdődik a Kerekdomb Fesztivál

Színházi előadásokkal, könnyű- és komolyzenei programokkal, borpiknikkel és kreatív gyerekprogramokkal indul pénteken a Kerekdomb Fesztivál Tállyán, Tokaj-Hegyalja festői településén.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Elhunyt Emmert György

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Emmert György, a Fekete Pince és a Palásthy-Emmert Pince borásza.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Wáberer György nevét viseli majd az új sárospataki sportaréna

Több mint egymilliárd forintból nemzetközi kézilabda-mérkőzések lebonyolítására is alkalmas sportaréna épül Sárospatakon, a református kollégium kezelésében lévő Iskolakertben.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Minőség: Így jutott el tíz év alatt a teljes foglalkoztatottságig egy zempléni falu

Mád igazi gasztrofaluvá vált, az év éttermével, a Gusteau Kulináris Élményműhellyel büszkélkedhet, míg boraival nemzetközi sikereket ér el.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Zorán és Kiss Ádám is belekóstol a Tokajiba

Június 10-én kiderül, mennyi kincset kínál még a furmint mellett a Tokaj-hegyaljai borvidék egyik büszkesége, Mád. A 2017-es Jó éjszakát Mád! című eseménysorozat programjai szemet, szájat és fület gyönyörködtetőnek ígérkeznek.

 

Címkék: