2016. 12. 30.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

4+2 program Szilveszterre

Összeállítottuk, hogy hova érdemes menni Szilveszter estéjén Tokaj-Hegyalján. Szabadtéri ingyenes programok és belépős zárt bulik a borvidéken a teljesség igénye nélkül.

1. Városi Szilveszter Sátoraljaújhelyen
A vendégeket Sátoraljaújhely rendezvényterére várják, az este 11 órától kezdődő programon DJ Godó zenél, a sztárvendég Mc Hawer és a Tekknő. Éjfélkor tűzijáték.

2. Tokaji Szilveszter
A borvidék névadó településén este 11 órától várják a vendégeket a Kossuth térre. A zene mellett éjfélkor itt is tűzijátékkal kedveskednek.

3. Újév köszöntés Sárospatakon
Sárospatakon a Makovecz téren szól majd a zene este 10 órától. Éjfélkor pezsgős koccintást és tűzijátékot ígérnek a szervezők.

4. Szilveszteri Retro Party Szerencsen
Szerencsen a Bocskai Gimnázium aulájában szerveznek évbúcsúztató mulatságot. A zenét DJ Tibusz szolgáltatja, a belépőjegy ára 3000 forint, gyerekeknek 1500 forint.

4+1. Szilveszter a Singer Rendezvényházban
Svédasztalos vacsorával, tombolával, tűzijátékkal és sztárvendéggel búcsúztatja a 2016-os esztendőt a Singer Rendezvényház Sárospatakon. A közönséget Kertész Ricsi a Dumaszínház humoristája is szórakoztatja. A belépő ára az év utolsó napján 8500 forint.

4+2. Szilveszter a Hotel Kelepben
Kiváló vacsorával és korlátlan italfogyasztással készülnek a Hotel Kelepben is Tokajban. A 12000 forintos belépőben az éjszakai svédasztalról való fogyasztás ára is benne van, a hangulatot a Cate „Mix” Együttes biztosítja.

 

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Mintegy 150 milliárdos fejlesztési csomag érkezik a Zemplénbe

Megjelent a Magyar Közlönyben a Tokaj-Zemplén Térség Fejlesztési Programot támogató kormányhatározat. Ennek értelmében a Kormány 149,5 milliárd forintot biztosít a programban foglaltak megvalósítására.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék: