2016. 11. 03.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Tokaji Fotószalon: Indul a közönségszavazás

Megéri voksolni: Wellneshétvége a tét

Befejeződött a zsűrizés, mi már tudjuk hogy ki nyerte idei fotópályázatunkat. Az 50 ezer forintos fődíjjal járó Tokaji Fotószalon szakmai bíráló bizottsága 61 alkotó 251 képét értékelte.


Azt mi már tudjuk, hogy ki a nyertes, ám a közönségszavazás lezárultáig nem áruljuk ezt el. Ennek oka egyszerű, nem szeretnénk ezzel sem befolyásolni az internetezők döntését.
A voksolás november 9-éig tart, a közönségszavazatokat délig adhatják le a közösségi oldalon (ITT) az érdeklődők. Megéri szavazni, ugyanis nem csak a nyertest, hanem egy szerencsés szavazót is megjutalmazunk egy Tokaj-hegyaljai hétvégével! A legtöbb szavazatot kapott képet természetesen kiállítjuk. Terveink szerint idén is több helyen láthatja majd a közönség a fotókat, az első tárlatmegnyitón, aminek az időpontját és helyét a közönségszavazás lezárultával közöljük, adjuk át a pályázat díjait.

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Mintegy 150 milliárdos fejlesztési csomag érkezik a Zemplénbe

Megjelent a Magyar Közlönyben a Tokaj-Zemplén Térség Fejlesztési Programot támogató kormányhatározat. Ennek értelmében a Kormány 149,5 milliárd forintot biztosít a programban foglaltak megvalósítására.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék: