2016. 09. 10.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Tokaji Fotószalon – meghosszabbítva szeptember 30-ig

A fotósok kérésére az őszi hangulatok is beleférnek a pályázatra

A HegyaljaInfo, Tokaj-Hegyalja turisztikai magazinja másodszor hirdeti meg fotópályázatát.

A pályázók a tavalyihoz hasonlóan aktívak voltak, de az elmúlt napokban sok fotós keresett meg minket azzal, hogy nagyon szeretnének nevezni, azonban az általuk elképzelt képek létrehozásához nem „partner” az időjárás, az őszi természet még csak most kezd kibontakozni, és a szőlő érése is most ér az utolsó szakaszához.

Ezért, a fotós barátaink, nevezőink kérésének eleget téve átszerveztük a Tokaj Fotószalon menetrendjét:
 
  • A nevezési határidő 2016 szeptember 30., eddig az időpontig még be lehet küldeni a képeket.
  • Ezután szerkesztőségünk villámgyorsan előkészíti a képeket pontozásra, a zsűri vállalta, hogy szintén rövid határidővel zsűriz. Az értékelés ezúttal is online, a zsűri természetesen anonim képeket és egymástól függetlenül értékel.
  • A legjobb képekből készült kiállítás és a díjátadó időpontja szervezés alatt van, de továbbra is októberben lesz.

A fődíj sem változott, az első helyezett kép 50.000 Ft-ot „ér”.

A pályázat kiírása és a nevezési lap itt található

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Mintegy 150 milliárdos fejlesztési csomag érkezik a Zemplénbe

Megjelent a Magyar Közlönyben a Tokaj-Zemplén Térség Fejlesztési Programot támogató kormányhatározat. Ennek értelmében a Kormány 149,5 milliárd forintot biztosít a programban foglaltak megvalósítására.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék: