2016. 08. 09.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Pély Barnával zár a Tarcal Akusztik

Pély Barna szerzői estjével ér véget a Tarcal Akusztik idei sorozata. Az énekes-dalszerző a Katica Vendégház udvarán ad koncertet augusztus 13-án este.

Pély Barnát nem kell senkinek bemutatni, hiszen már több mint egy évtizede a magyar könnyűzenei élet sokszínű és meghatározó alakja. Énekes-zeneszerzőként a nyitottság és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.
Szólókarrierje mellett a B The First és az United frontembere és dalszerzője, de a tv2 tehetségkutatójának zsűrije és szakmai tanácsadója is volt.

A szombat esti akusztikus koncerten a Katica Vendégház udvarán egy lábdob szerű stomp box, egy looper és egy finoman effektezett bluest gitár lesz Pély Barna segítségére, akinek ígérete szerint mindez bőven elég ahhoz, hogy táncra perdüljön a szívünk, vagy éppen a bensőséges hangzással könnyet csaljon a szemünkbe.

Hogy hol lesz a koncert és mit adhat egy vendégház udvara? Íme:

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

„Világszínvonalút kell csinálni” – interjú Héjj Dáviddal

Több fejlesztés is indul a tavasszal Tokaj-Hegyalján. A névadó településen elkezdődik sétáló utca rekonstrukciója és a szigeten is építkezni fognak hamarosan. Közben pedig az itt élők is lehetőséget kapnak – egyebek mellett ezekről szólt Héjj Dávid, a Tokaji Borvidéki Fejlesztési Tanács elnöke lapunknak adott interjújában.

 

Címkék: