2016. 07. 16.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Elmarad a Fesztiválkatlan szombat esti előadása Tokajban

A várható időjárás miatt elmarad a szombat estére tervezett előadás a Tokaji Fesztiválkatlanban. A szabadtéri teátrum a 25. Zempléni Fesztivál Jubileum Extra programsorozatának keretein belül a Orff: Carmina Burana és Ravel Boleróját mutatták volna be a Győri Balett előadásában.

A hírt a létesítmény facebook oldalán is megerősítették, ott azt kérik a vendégektől hogy ne induljanak el az előadásra. A megvásárolt jegyeket hétfőtől a vásárlás helyszínén visszaváltják vagy értékegyeztetéssel július 31-ig bármely más Fesztiválkatlan előadásra becserélhetők.

Szombaton tartják a Tokaji Rock tehetségkutató utolsó napját is. A helyszín a város főtere helyett a Paulay Ede Színház lesz, a koncerteket az eredeti időpontok szerint (20.00: Hangerilla koncert; 21.00: Radar koncert; 22.00: Kalapács József koncert) rendezik meg.

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

„Világszínvonalút kell csinálni” – interjú Héjj Dáviddal

Több fejlesztés is indul a tavasszal Tokaj-Hegyalján. A névadó településen elkezdődik sétáló utca rekonstrukciója és a szigeten is építkezni fognak hamarosan. Közben pedig az itt élők is lehetőséget kapnak – egyebek mellett ezekről szólt Héjj Dávid, a Tokaji Borvidéki Fejlesztési Tanács elnöke lapunknak adott interjújában.

 

Címkék: