2016. 07. 07.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Ezért érdemes szombaton Tarcalra menni

 Pankastic, Lombos El Marci & Juhász Attila és a Swing a lá Django - ezzel a három zenekarral várják a látogatókat szombaton Tarcalra. Nemcsak a fellépők, a helyszín is különleges, hiszen a Tarcal Aréna önmagában lebilincselő élményt ad a látogatóknak.

A Tarcal Akusztik második felvonása valóban jónak ígérkezik. A vendégek három zenekar négy koncertjét élvezhetik a nyári lemenő nap fényeiben fürdő Zempléni hegységben, közben a Bükköt és az Alföldet csodálva minőségi tarcali borok kíséretében.
A rendezvénysorozat első felvonása is jól sikerült, Petruska András és Temesvári Bence koncertjén mi is ott voltunk.

Ezúttal a Pankastic zenél és hozza el barátait szombat este. Kedvcsinálóként mutatunk három dalt a három fellépőtől:

 

 

 

A Tarcal Akusztik vállalkozói kezdeményezéssel indult el idén. Több helyi borász és szállásadó (Katica Vendégház, Kikelet Pince, Majoros Birtok, Myrtus Pince) mellett az önkormányzat is a programsorozat mellé állt, a szervezőkkel a szombati eseményről beszélgettünk. 

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

„Világszínvonalút kell csinálni” – interjú Héjj Dáviddal

Több fejlesztés is indul a tavasszal Tokaj-Hegyalján. A névadó településen elkezdődik sétáló utca rekonstrukciója és a szigeten is építkezni fognak hamarosan. Közben pedig az itt élők is lehetőséget kapnak – egyebek mellett ezekről szólt Héjj Dávid, a Tokaji Borvidéki Fejlesztési Tanács elnöke lapunknak adott interjújában.

 

Címkék: