2016. 02. 15.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Élő Boney M. show a Monoki Babfesztiválon

Nemzetközi fellépővel bővült a monoki program

Rúzsa Magdi után az egykori Boney M vokalista, Sheyla Bonnick fellépését is bejelentették a Monoki Babfesztivál szervezői. Az énekesnő 1975-ben, majd pedig 1994 után vokalistája volt az együttesnek. A német zenekar az 1970-es évek egyik legsikeresebb popegyüttese volt, 1985-ös feloszlásuk után több egykori tag is megcsinálta „saját Boney M”-jét.

A Monoki Babfesztiválon fellépő Sheyla Bonnick a Maizie Williams-féle Boney M. tagja volt. Előtte az eredeti zenekarnak is részese volt egy évig, az alapításkor tagja volt a német eurodisco legnagyobb sztárformációjának.
A jamaikai születésű Sheyla nem először jön Magyarországra, tavalyelőtt a SZIN-en vendégeskedett, de a Sziget-, valamint a fonyódi Retro Balaton 
 közönsége is láthatta már. Sheyla Bonnick mellett eddig Rúzsa Magdi koncertjét jelentették be a Babfesztivál szervezői. 

A programot negyedik éve rendezik meg a Tokaj-hegyaljai településen, tavaly már több mint tizenhárom ezren látogattak el a gasztronómiai rendezvényre.

 

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

„Világszínvonalút kell csinálni” – interjú Héjj Dáviddal

Több fejlesztés is indul a tavasszal Tokaj-Hegyalján. A névadó településen elkezdődik sétáló utca rekonstrukciója és a szigeten is építkezni fognak hamarosan. Közben pedig az itt élők is lehetőséget kapnak – egyebek mellett ezekről szólt Héjj Dávid, a Tokaji Borvidéki Fejlesztési Tanács elnöke lapunknak adott interjújában.

 

Címkék: