2015. 07. 19.Hegyalja.info itt: Hírek
 
 

Szavazzon: Sátoraljaújhely és Tokaj is esélyes

A legfotogénebb magyar kisvárost keresik

Két hegyaljai város, Sátoraljaújhely és Tokaj is benne van a legfotogénebb kisváros versenyében. Az evamagazin.hu szavazós megmérettetésében tíz települést választottak ki, azt hogy melyik a legfotogénebb az olvasók döntik el.

A lap azt kéri az olvasóitól, hogy szavazzák meg melyik az a város, ahol a legjobb fotózkodni. Tokaj-Hegyalját ketten is képviselik, a névadó település mellett a Zemplén fővárosának is tartott, a borvidék legnagyobb városa, Sátoraljaújhely.

Szavazni ITT lehet. Mi megtettük már...! A cikk megszületésének idején 43 százalékkal Zirc vezetett, Tokaj 20 százalékkal a második. Sátoraljaújhely egyelőre méltatlanul hátul szerepel, a voksolók mindössze egy százaléka találta méltónak a címre. Hagyjuk mi ezt? Ugye nem?

Iratkozz fel Tokaj-Hegyalja legfrissebb híreiért
fashion4
fashion4
fashion4

Sajtóközlemény: Tokaj Város Önkormányzata

A Tokaj Város Önkormányzata által vezetett konzorcium 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát az EFOP-1.5.3-16 „Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben – kedvezményezett térségek” című felhívásra. Az EFOP-1.5.3-16-2017-00038 számú, „Humán szolgáltatások fejlesztése a Tokaj – Sárospatak térségben” című támogatási kérelem bruttó 499 925 724 Ft támogatásban részesült, a támogatás formája 100 % vissza nem térítendő támogatás. A forrást az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Bemutatták az idei Tarcal Bort

Másodszorra is elkészült a Tarcal Bor. A furmint-hárslevelű házasításból készített településbor „alapanyagát” tíz pincészet adta össze.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Több mint 50 millió forintnyi bor kalapács alatt

Huszonnégy termelő harminchárom borára lehet licitálni április 21-én, szombaton Tokajban. Az össz kikiáltási ár meghaladja az ötven millió forintot.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

Szabadtéri színpad épül Sátoraljaújhelyen

Szabadtéri színpad és szabadidőpark is épül a sátoraljaújhelyi Ungvári pincerendszernél. A „zempléni fővárosban” közösségi, szabadidős tevékenységeknek helyt adó rendezvénytér, vásártér, szabadidő park funkcionális egységei valósulnak meg.

 

Címkék:


fashion4
fashion4
fashion4

„Világszínvonalút kell csinálni” – interjú Héjj Dáviddal

Több fejlesztés is indul a tavasszal Tokaj-Hegyalján. A névadó településen elkezdődik sétáló utca rekonstrukciója és a szigeten is építkezni fognak hamarosan. Közben pedig az itt élők is lehetőséget kapnak – egyebek mellett ezekről szólt Héjj Dávid, a Tokaji Borvidéki Fejlesztési Tanács elnöke lapunknak adott interjújában.

 

Címkék: