Véletlen cikk


 


Lebuj Pincefogadó

 

 
Alapadatok
 

 
 
Cím: Tokaj 3916 Bodrogkeresztúr külterülete GPS: N 48.148636 E 21.374009
 
Nyitvatartás:

 

 
Telefon: +36209449351
 
Weboldal: http://www.lebujpincefogado.hu/
 
Email: info@lebujpincefogado.hu
 
  
Részletes leírás
 
 

Tokaj-Hegyalja egyik legszebb helyét - ott ahol a Bodrog folyó éles kanyart ír le mielőtt folytatná útját Tokaj felé - a népnyelv Lebuj-kanyarként ismeri. Az elnevezés a régi bodrogkeresztúri vásárok idejéből ered. E helyen, a csodálatos természeti szépségeket rejtő Bodrogzug közelében épült fel a Lebuj-pincefogadó.

Vendégeink - tisztes távolban minden településtől - történelmi hangulatot árasztó környezetben élvezhetik Tokaj-Hegyalja páratlan értékeit. Mindehhez kitűnő konyha is tartozik, melyről érdemes személyesen meggyőződnie. Legendásan jó hely a Lebuj. Ami a szakácsnak az élete, az a vendég étele.

 

Miért éppen Lebuj...?

Nos, a szóbeszéd úgy tartja, hogy a bodrogkeresztúri vásárokból hazafelé tartó kereskedőket ennél a kanyarulatnál támadták meg a rekettyésben lebújó betyárok. A lebuj sokakban úgy él, mint egy kisebb mulatóhely, egy eldugott, rossz hírű, rendszerint kétes, gyanús elemek által látogatott kocsma, ahol vágni lehet a füstöt a sok dohányos miatt, és olcsón lehet italhoz jutni. Nos, ebből annyi igaz, hogy vendégbarát a tarifa, a kitűnő konyhának köszönhetően pedig kulináris élvezetekkel halmozzák el a vendégeket. Étek lenne kihagyni!

A Pincefogadó mellett található a Lebuj Pincészet, ahol mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő nedűt, legyen az száraz, félszáraz, édes vagy félédes.

Főszakács: Havriló János

Bankkártyás, szépkártyás fizetés lehetséges

Erzsébet utalvány elfogadó hely

Befogadóképesség: 100 Fő

Étlap letöltése

Itallap letöltése


Kapcsolat:

Üzletvezető: Ludas Gábor, mobil: 20 362-34-88

Üzletvezető helyettes, Marketing manager: Lehoczky Eszter, mobil: 20 511-90-44

Étterem mobil: 20 944-93-51
info@lebujpincefogado.hu

www.lebujpincefogado.hu